Monday, June 22, 2009

Nasca, Huacachina i Lima (Perú) del 06/06/09 la 10/06/09, Trulli & Uri:

Ben avall, a prop del mar, vam anar a petar per visitar Nasca, i les seves misterioses línies i la zumbada aleman que va estar per allà anys i anys donant voltes. Poca a cosa a comentar d'allà, doncs la veritat es que no ens van agradar gaire i és que les línies tampoc son una cosa que em fes massa il·lusió veure, i un cop allà, la veritat es que van fer bastant cagar, potser si creus amb extraterrestres o aquestes coses et podrà semblar interessant, però per res més, a sobre el guia que ens va portar a la visita era molt dolent i tampoc sabia el que dir, així que poca cosa a dir, bueno que l'alemana que les va descobrir debia estar tant sonada com l'alemana que ve amb nosaltres, l'Alex, una ho era de les línies, l'altre del sol, no se quina es pitjor, penseu-ho vosaltres mateix.

Línia d'un arbre típic de Nasca
Més fotos a http://picasaweb.google.com/truyolsfk

Apa, doncs d'allà cap a Huacachina, un lloc gringo, on potser anys enrera anaven el peruans, una espècie d'Oasis on per relaxar-se no esta del tot malament, però crec un es pot relaxar millor en altres llocs. El petit Oasis està rodejat de grans dunes rollu Sahara o aquelles que es veuen en el Dakar però poca cosa més.

Huacachina
Més fotos a http://picasaweb.google.com/truyolsfk

Iep, iep, iep, doncs som a Lima, capital de Perú i ple de Limeños, i es clar, jaja, Limeñas, que no ser si deuen ser dolçes com un gelat de Lima, però poden presumir de ser molt guapes, si si, jo no m'ho pensava pas però són molt maques. Doncs a Lima, poca cosa també, com els últims dies, i es que realment vam estar-hi un dia i mig i per conèixer un capital de 7 milions d'habitants fa falta mes temps, però en fi, temps per veure la Plaza de Armas, els voltants, veure una peli, buscar els putus busos a Huaraz... Doncs la cosa fa riure, una mega capital sense terminal de busos, així que has d'anar pels carrers donant voltes per buscar les companyies, i que més, a si, el museu de la Nació on la part de la cultura Inca o del terrorisme del Sendero Luminoso no estava malament, però una mica desordenat tot plegat, i per acabar Miraflores, una barri mes pijet des d'on tens vistes del mar.

Lima
Més fotos a http://picasaweb.google.com/truyolsfk

En fi, poques hores per veure una ciutat, però tota ella bastant grisa per aquesta boirina marina que entra des del mar per deixar la ciutat mig a la foscor permanentment, i que es degut a un corrent provinent del Pacífic. En certa manera em recordava alguna que altre ciutat mexicana, i que a l'Adrien i a l'Alex no els hi va agradar gaire i és que notem que es deixen portar molt pel que diu la gent gringa o les guies, quan la millor manera es veureu per el teu compte i no anar amb idees prefixades, però en fi, cadascú pensa el que vol, així que endavant, a desembarcar a Huaraz.

No comments:

 
Free counter and web stats